Само преди седмица Volkswagen хвърлиха повече светлина върху новия ID.3, а

...
Само преди седмица Volkswagen хвърлиха повече светлина върху новия ID.3, а
Коментари Харесай

Милиардите, които Volkswagen ще инвестира в опит да настигне Tesla

Само преди седмица Volkswagen хвърлиха повече светлина върху новия ID.3, а в този момент не престават с новините към бъдещето на компанията.
 Volkswagen ID.3, представянето на новата генерация на електрическия автомобил и какво е особеното в него
Новият Volkswagen ID.3 е тук

Какво ново в електрическия автомобил

В публично изказване немският производител на коли разгласи смелите си проекти за идващите пет години, като те са свързани със съществени вложения. За този период Volkswagen би трябвало да похарчи цели 180 милиарда eвро , с цел да развие още повече електрическите си коли и съкрати дистанцията с Tesla.

Цели две трети от тази внушителна сума ще отидат точно за разработването на нов програмен продукт и нови електрически автомобили. Като включително се включва и производството на акумулатори и снабдяването с съществени материали, тъй че да се понижат разходите около производството на електрически коли, написа Reuters.

Плановете на Volkswagen са до 2025 година да стартират да създават по-достъпни електрически коли на цена към 25 000 евро. Главният финансов шеф на компанията - Арно Антлиц, споделя, че точно от 2025 година чакат 20% от годишните продажби да са на електрически автомобили.

" От друга страна, би трябвало да поддържаме моторите с вътрешно горене конкурентно сподобни, което е двойна тежест ", добавя още Антлиц. Като част от разноските ще се яви и първият цех за произвеждане на акумулатори на Volkswagen отвън Европа, който компанията ще построи в Канада.
 Volkswagen ID. Buzz, премиера за България и това ли е бъдещето на хипарските бусове
Това ли е бъдещето на хипарските бусове, които толкоз харесваме

Електрическият Volkswagen ID. Buzz дойде и в България

Фокус ще бъде хвърлен и върху разширяването на пазара в Съединени американски щати с вложението на 2 милиарда $ в построяването на цех Южна Каролина, който да произвежда SUV-та, написа Bloomberg.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР